top of page

"Knirkefri" leveranse!

Et knirkefritt bolig- og hytteprosjekt kjennetegnes ved kvalitetsleveranser i alle ledd, og ned til den minste detalj.

 

Dører er naturligvis noe av det siste som skal inn i bygget. Samtidig er ofte tiden før ferdigstillelse og overlevering, knapp. Både eiendomsutvikler, byggherre og kjøper er avhengig av at bygget blir overlevert rettidig uten unødvendig forsinkelser, plunder og heft. Forsinkelser og dårlig utført leveranse gir som kjent riper i omdømmelakken.

Derfor har vi gjort det så kvalitetssikkert som overhodet mulig å montere våre dører. Dørene leveres med fastmonterte karmer, - her finnes ingen løse deler som krever tilpasning.

 

Vi bruker kun de «gammeldagse» og solide løftehengslene som klarer brasene gjennom årevis med åpning og lukking. Følger du vedlagte monteringsanvisning kan du ikke gjøre feil, og døren blir korrekt montert og vatret som hindrer fremtidig slark og knirk. Har du gjort monteringen korrekt kan vi garantere at døren holder stand også på 1-års befaringen, - og mange år frem i tid for dem som skal ta i bruk hytta eller boligen.

Vi har de fleste valgmuligheter for overflatefinish, utforming og spesialproduksjon som kan gjøre ditt utviklingsprosjekt unikt i sin stil. Vi lager dører for generasjoner – slik akkurat slik du vil ha dem!

bottom of page